ANDA ADALAH PENGUNJUNG KE:

stats

Minggu, 14 Maret 2010

Tweet Deck. Pelengkap kebutuhan Twitter



Hey. ada yang maen twitter?
follow gue di @triwandha16 oke? haha
buat lo yang suka twitteran, mungkin ada yang tau software yang namanya tweetdeck. Nah buat yang belom tau apa itu tweet deck...
nih lo liat Descriptionnya



TweetDeck is your personal browser for staying in touch with what’s happening now, connecting you with your contacts across Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn and more.
TweetDeck shows you everything you want to see at once, so you can stay organised and up to date

kalo gatau artinya, nih gue sediain hasil bahasa indonesianya


TweetDeck adalah browser pribadi Anda untuk tetap berhubungan dengan apa yang terjadi sekarang, menghubungkan Anda dengan kontak Anda di Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn dan banyak lagi.TweetDeck memperlihatkan kepada Anda segala sesuatu yang Anda ingin lihat sekaligus, sehingga Anda dapat tetap teratur dan up to date.

Nih fiturnya, dikutip dari webnya

* Update Twitter, Facebook, MySpace and LinkedIn
* Take advantage of an increased
Twitter API rate New
* Retweet Twitter style - or your style
* Manage conversations with @replies and direct messages
* Record, share and watch video clips, and view YouTube videos within TweetDeck too New
* Manage multiple Twitter accounts easily
* See what's hot with local trends and Twitscoop

* Add, create and manage Twitter Lists
* Follow topics in real-time with saved searches, editable from within the column New
* Organise and update Facebook with TweetDeck
* Preview short URLs from the comfort of TweetDeck
* Integrated LinkedIn for your professional contacts
* See who's following you
* Locate your friends

* Keep your TweetDeck safe with sync and back-up
* Avoid Twitter spam with TweetDeck’s
spam button
* Share and view photos; now with added support for Flickr, Twitgoo and mobypicture too New
* Keep your finger on the pulse with MySpace
* Use keyboard shortcuts to speed up your messaging
* Interactive and informative notifications
* And many other great features, including a fullscreen mode (PC only)

screenshootnya




Jreng Jreng jreng jreng...
Kalo tadi teori nya udah, sekarang tinggal praktek.
Step awal praktek adalah modal.
Nih gue kasih modalnya.



Download NOW
Semoga bermanfaat
Follow me @triwandha16

salam blogger :)

Kasih tau temen lo yang lain di facebook. klik
Minggu, 14 Maret 2010

Artikel Yang Mungkin Anda Ingin Baca...




0 comment:

Poskan Komentar

eh, pada komen sob, jangan pada bengong lu.. hehe . sarannya ya, jangan kritik. makasih. backlink gretong/ gratis dari gue